Gruppsex

Affärskvinnans hemlighet

Innan hon lämnade arbetet tog hon en sväng inom damernas. Stod en stund framför spegeln och bättrade på läppstiftet. Granskade sedan sig själv.

Hon var sinnebilden av den framgångsrika affärskvinna hon var. Diskret sminkad med blonde pagefrisyr. En dyr vit blus under kavajen, knäppt för att inte visa något av urringningen men ändå kvinnlig. Den svarta kjolen räckte henne strax under knäna och var utvald för att inte framhäva för mycket av hennes former. Svarta stayups under, och väldigt högklackade skor.

Nöjd med vad hon såg nickade hon lätt och lämnade damernas. Tog hissen ner till parkeringsgaraget och satte sig i sin bil. Hon hade arbetat sent ikväll och det var mörkt när hon svängde ut på gatan. Ändå skulle hon inte hem, inte än.

Snart lämnade hon staden bakom sig. Körde några mil på motorvägen innan hon tog av på en riksväg några hundra meter. Svängde sedan av igen.

Snabbt räknade hon till fyra långtradare som stod på rastplatsen. Den användes också flitigt av chaufförerna, som ett ställe de kunde vila eller sova. Och inte av så värst många andra. Någon gång för tiotalet år sedan hade kommunen kostat på sig att installera en toalett, men annars fanns här ingenting. Inte en gång några bänkar eller bord.

Hon var tidig, insåg hon efter en snabb blick på klockan. Hon hade kört alldeles för fort, gillade inte att behöva vänta. Det var inte hennes stil, och så tänkte hon alldeles för mycket då. Hon klev ur bilen och ställde sig där i mörkret. Hörde enstaka bilar borta på vägen. Huttrade till lite i blåsten och duggregnet. Gick sakta bort till toaletterna på sina höga klackar.

Det fanns en avdelning för damer, men den användes nästan aldrig. Hon hade heller inte en tanke på att använda den. Inte nu, i det här ärendet, det var inte heller hennes stil. Hon stannade till alldeles intill tegelbyggnaden. Ställde sig med ryggen mot och lät blicken svepa över den mörka rastplatsen. Andra hade säkert uppfattat det här stället som kusligt eller spöklikt; skrämmande. Hon var inte den kvinnan.

Hon var på väg att slå upp dörren till herrarnas när en bil svepte in på parkeringen. När den stannade fångade den upp henne i strålkastarna. Hon stod där i ljuset en stund innan lamporna slocknade och bildörren öppnades. Hon hade aldrig sett honom tidigare, men hon visste att mannen som klev ur var den som kallade sig Sir Cumalot.

Han var tjugo meter ifrån när hon själv öppnade dörren till herrarnas och klev in. Hon hade varit här förr och visste hur det såg ut. Tre pissoarer i rostfritt stål längst in, två handfat fastsatta på högra väggen, en handtork. Till vänster två bås med halvöppna dörrar. Den starka doften hade kunnat vara överväldigande, men inte för henne. Inte nu längre.

Hon hade fortfarande ryggen mot dörren när den öppnades på nytt. Hon vände sig om, letade efter det hon sökte. Hittade det genast i mannens ögon. Vetskapen om att hon inte betydde någonting för honom. Han ställde sig mitt i rummet, fick henne att komma fram till honom. Sade ingenting, men det behövde han inte.

Hon drog upp kjolen en liten bit innan hon ställde sig på knä framför honom. Kände genast den svaga fukten från golvet tränga in genom strumporna. Satte händerna på hans jeans. Drog ner gylfen. Stack in handen och hittade vad hon letade efter. En grov och lång lem som redan styvnat.

Hon drog med handen några gång. Först nu reagerade mannen. Satte handen mot hennes huvud och tryckte till. Visade att han var otålig efter att hon skulle sätta igång. Hon vände upp blicken. Ville, behövde se i hans ögon vad hon var för honom.

Det blev bättre än så.

– Vad väntar du på? sade han med hård röst. Sätt igång och sug min kuk, min illa slyna!

Hittills hade hon gått mer eller mindre på automatik. Hon hade gjort det här eller liknande många gånger förr. Upptakten hade slutat att betyda så mycket. Men när han talade kunde hon se sig själv genom hans ögon.

Som ett objekt.

– Sug då! befallde han, tryckte lite hårdare på hennes huvud.

Upphetsningen flög på henne som från ingenstans. Det var detta hon gillade. Detta hon gick igång på. Hon dök ner över honom från munnen. Såg sig själv utifrån. Prydlig, ordentlig, framgångsrik, elegant klädd… Som stod på knä på en illaluktande toalett med en främmande mans kuk i sin mun. Arbetade snabbt och vant med läpparna. Hörde mannen grymta. Han höll handen på hennes bakhuvud nu, men utan att göra mer än så. Lät henne bestämma takten. Det gjorde henne ingenting. Hon hade inte föresatt sig att det skulle bli mer. Även om risken alltid fanns…

Tanken kittlade och hon sög djupare. Blev medveten om hur hennes saliv rann till och smorde in den långa staken. Tog långa tag med munnen. Visste att det just nu stod i hennes makt om hon ville göra processen kort eller lång. Det killade skönt i underlivet medan hon tryckte läpparna ännu lite djupare. Det skulle hon få åtgärda sen. Just nu var det den här främmande mannens begär som gällde. Hans tillfredsställelse. Hur han nu än valde att se henne.

Hon fick ner läpparna till roten. Kuken var längre än de flesta och hon kände kräkreflexerna komma. Var dock van, visste hur hon skulle hantera dem. Lite saliv rann utmed hennes haka. Hettan spred sig genom kroppen när på nytt såg sig själv utifrån. Snygg, välklädd, framgångsrik… Dreglande över en lång kuk. Hon fortsatte att suga medan hon fumlade i kavajfickan efter mobiltelefonen. Visste precis hur hon skulle trycka för att få upp kamerafunktionen.

Tvingade ner sig själv över kuken igen. Fick fram ännu mer saliv. Hostade till och kände hur saliven rann ner över hakan. Tog fram telefonen och höll den på ett armlängds avstånd. Knäppte av en bild. Tryckte ner läpparna till roten. Tog ännu en bild där hon saglade friskt med munnen full av manskött. Stönade till. Tänkte att mannen måste undra vad hon var för en, men det spelade ingen roll.

Hon drog telefonen närmare. Tog en närbild. I samma ögonblick åkte dörren upp. Mannen som kom in var kraftig, rent av överviktig, med träningsbyxor och gympaskor. Han kastade en blick på dem, gick sedan rakt förbi till pissoarerna.

Hon lät mobilen glida ner i fickan igen. Att det kom in någon var inte ens ett olycksfall i arbetet. Det hade hela tiden varit en reell möjlighet. Hon var helt klar över det när hon utan vidare sög vidare. Hörde bakom sig hur den nytillkomna mannen siktade mot den kalla metallen. Hörde sedan hans steg bakom sig. Hörde hur han stannade upp.

– Är det en privat fest eller får vem som helst va med? Rösten var skämtsam men grov.
– Gör som du vill, sade Sir Cumalot. Jag tror inte slynan kommer att ha några invändningar.

Det hettade till i kroppen. Bekräftelsen på att han såg henne som ett objekt, en slyna var underbar. Den nytillkomna mannen ställde sig snett framför henne. Hans kuk hängde fram över kanten på träningsbyxorna, varken slak eller styv.

– Kan hon sina saker? frågade han.

Tilltalade inte henne, men hon svarade med att ta tag i hans kuk och flytta över munnen dit. Han styvnade, men blev inte så stor, och hon kände tydligt på smaken att han precis urinerat. Storleken spelade henne ingen roll; smaken spetsade bara till situationen. Hon hörde hur han grymtade förnöjt när hon lät tungan virvla runt köttbiten hon höll i munnen.

– Var kommer ett sånt litet luder ifrån? frågade han.

Om frågan var retorisk eller inte var inte lätt att veta. Hon struntade i vilket. Huvudsaken var hans ord. Ju grövre desto bättre. För visst var hon ett slampigt litet luder? Som stod på knä på den här unkna toaletten och sög två främmande kukar utan vidare. En ny våg av upphetsning sköljde över henne.

Hon höll kvar händerna runt dem. Önskade att hon kunnat ta en bild, men strunt i det nu. Flyttade munnen mellan dem, sög än den ena än den andra. Märkte att hon dreglade lite på blusen, den fina som hon hade för att framstå som så professionell som möjligt inför klienterna på jobbet. Nu satt hon i den och sög som den värsta yrkeshora.

– Är din fitta lika skön som din mun? frågade den kraftige mannen nu.

Det var också sådant som kunde hända. Ibland gick det att undvika, ibland såg någon man till att få som han ville, oavsett… Ibland önskade hon det själv hett. Som idag…

Hon satte läpparna runt honom igen. Runkade alldeles nere vid roten. Sög hårt. Såg till att mannen glömde bort det andra igen. Nu gällde att få honom till bristningsgränsen, snabbt. Hörde honom morra upphetsat.

– Det verkar som om du vill ha ett sprut, ditt lilla kukluder.

Hon svarade med att släppa ut honom och runka honom så hårt hon kunde mot läpparna. Det var hög tid nu… Hög tid att låta den heta sperman spruta ut över ansiktet.

Mannen grymtade och stönade nu. Hon kände hur han växte lite i hennes hand. Kände upphetsningen i den egna kroppen. Kände sedan det första av sprutet mot läpparna. Drog vilt i mannens hårda kuk. Kände hur strålarna sköt ut över hennes mun, skvätte hårt och mycket över resten av ansiktet. Det pumpade ut mängder med porrig kuksås och hon njöt av spermaregnet.

– Det var ett redigt sprutluder, flämtade mannen. Fina flickan som gör så här!

Hon var fyllda 35, men brydde sig inte om vad han sade. Bara om att mjölka ut de sista dropparna över ansiktet. Vände upp sitt kletiga ansikte mot Sir Cumalot.

– Din tur, sade hon. Spruta ner mitt ansikte!

Hon behövde inte vänta länge. Han hade stått och runkat själv medan hon mjölkade ur den oinbjudne gästen. Det ilade i underlivet när han riktade stången mot hennes ansikte. Han stönade högt, kom närmare med kuken. Hon blundade. Njöt av att höra honom stöna medan de varma strålarna sköt ut över hennes ansikte. Han måste ha sparat, tänkte hon medan vätskan plaskade ut över huden och sakta letade sig nedåt. Han sprut varade länge. Han dränkte hennes ansikte. Hon älskade smaken och doften av den färska varma sperman som täckte hennes ansikte totalt

Hon blev medveten om en kamerablixt. Gillade inte att andra fotograferade henne, men hon kunde inte göra något åt det nu. Hon fumlade själv efter mobilen medan de sista dropparna landade i ansiktet. Knäppte några bilder på sig själv där hon satt och blundade med det vita kletet i ansiktet.

Hörde hur männen var på väg därifrån redan innan hon lagt ner telefonen i fickan igen. Fick själv torka bort sperman ur ögonen medan dörren slog igen bakom dem.

Hon reste sig på vingliga ben och gick bort till handfaten. Såg sig själv i spegeln. Bäst hon tittade föll en stor droppe sperma ner på den mörka kavajen. Blusen hade fläckar där hon dreglat. Nåja, det gick att åtgärda. Den tidigare så omsorgsfulla sminkningen var totalförstörd, men det tänkte hon inte åtgärda. Inte än. Att se sig själv så här var en del av njutningen.

Hon drog upp kjolen och stack ner handen innanför trosorna. Fittan var het och våt. Började röra handen där nere medan hon stirrade på sitt ansikte. På resultatet av hennes sjaskiga möte härinne. Som hon såg ut! Och så tänd hon blev av att se sig själv sådär! Som den mest liderliga lilla slampa man kunde tänka sig. Tryckte hårt mot sin svullna klitta. Kände kåtheten rasa inombords och försökte se framför sig hur det måste ha sett ut när spermastrålarna sköt ut över henne. Extasen var inte långt borta nu. Det var den aldrig efter en sådan här omgång. Hon hade fått vad hon behövde och nu utstötte hon snart stackatoljud när fittan drog ihop sig.

Så fort orgasmen klingat av rättade hon snabbt till kläderna. Kletet fick hon ordna hemma, både det på kläderna och det på ansiktet. Att ha det kvar så länge som möjligt var en del av ritualen.

När hon kom ut från toaletten var Sir Cumalot sedan länge borta. Den okända mannen kunde säkert vara en av långtradarchaffisarna. Strunt samma nu. Hon satte sig i bilen och körde. Hon hade varit med om mycket häftigare saker, men just nu var hon tillfredsställd.

I alla fall för tillfället.

Föregående Inlägg

Glasståndet

Nästa Inlägg

Sambons barndomsvän