Hetero / Straight

20 års skillnad

Livet lekte för mig.

Med ett superjobb som resande säljare och en rejäl inkomst, valde jag bara det bästa i livet. Sedan ett par månader var jag dessutom tillsammans med en tjej på 18 år som jag hade träffat ute på en festival den sommaren. Även om åldersskillnaden var stor så passade vi perfekt för varandra. Hon älskade sex och jag… ja jag älskade att knulla en 18 åring.

Ulrika bodde hemma hos sina föräldrar i en by några mil från staden men hon hade en nyckel till min lägenhet, så hon brukade vara där på fredag kvällen när jag kom hem. Ulrika var en spontan och frispråkig tjej med en kropp som befann sig i gränslandet mellan yppig tonåring och fulländad kvinna. Hon var ganska smärt och även om hennes bröst inte var så stora så avslöjades de obönhörligen även genom ganska tjocka tröjor eftersom hon var så späd.

Just denna fredagen kom jag hem efter en lång resa och vi hade inte setts på över tre veckor. Hela vägen hem på planet kämpade jag hårt mot att smyga in på toaletten för att runka min stenhårda kuk, men jag visste att Ulrika ville ha den förmånen för sig själv.

När jag låste upp dörren till min lägenhet så ser jag först bara ljuset från levande ljus som fladdrar sakta. När ögonen vant sig lite ser jag att Ulrika står i ingången till köket och bara ler mot mig. Hon har en kort tajt kjol och en åtsittande och väldigt urringad topp där varenda muskelgrupp avtecknar sig mot tyget. Hennes bröstvårtor syns tydligt och de skvallrade om att Ulrika är lika kåt som jag.

– Jag har väntat på er båda Säger hon och sliter upp knapparna i gylfen med ett ryck.

Jag vet vad som ska komma och jag har absolut inget att protestera mot. Ulrika är som tokig i sperma och den varan är jag inte dålig på att förse henne med. Hon sätter sig på huk och börjar att blåsa lätt på mitt ollon och jag känner att bara det kunde gett mig en orgasm om jag inte hade kämpat emot. Hon killar min kuk med sitt hår och slutligen tar hon hela kuken i munnen och det känns som om den ska explodera.

– Kämpa inte emot, jag tänkte att du skulle sätta nytt rekord Säger Ulrika med ett finurligt leende och fortsätter med sitt arbete.
Efter tre veckor utan sex så kommer det definitivt mer än några droppar och det var detta som Ulrika hade riktat in sig på. Jag kände hur den välbekanta ilningen i pungen började komma och jag förvarnade henne.

– Nu får du snart vad du väntat på Stönade jag.
– Kom då, ge mig allt du har Svarade hon och började att runka mig frenetiskt.

För varje drag hon gjorde så stötte ollonet emot hennes utsträckta tunga och jag kunde inte längre hålla emot. Med ett utdraget stön känner jag hur den första sperman lämnar kukmynningen och far iväg mot Ulrikas väntande mun.

Den första strålen träffar henne på överläppen och näsan med sådan kraft att den stänker över halva kinden. Jag känner hur knäna börjar svikta när nästa laddning finner rätt väg mot den törstande Ulrika. Hon slickar sig girigt runt munnen och försöker att få i sig något, men jag vet att hon helst av allt vill kladda ut sperman så mycket som möjligt för att kunna njuta av mängden. Det känns som om det aldrig tar slut och jag fortsätter att skicka stråle efter stråle, helt utom egen kontroll. Ulrika bara skrattar.

– Heja, heja… Nytt rekord! Tjoar hon glatt medan hon mjölkar den aldrig sinande källan till sperma.

När jag äntligen återfår andningsförmågan och öppnar ögonen så ser jag hur Ulrikas ansikte är nästan täckt av en mjölkaktig hinna. På vänster kind och öra finns det tre långa prydliga spermastreck som försvinner i hennes nedkletade hår. Nerför hakan rinner sperma i stora sjok och när jag sänker blicken till klyftan mellan hennes bröst ser jag vart det mesta slutligen har hamnat. Hennes topp är blöt i en lång ränna ner mot naveln.

– Inte illa för att vara första gången idag, eller? Säger jag nonchalant.
– Jösses, vart kom allt det där ifrån? Svarade Ulrika uppriktigt förvånad.
– Ingen aning, men det finns säkert mer om en stund.
– Vi får väl kolla det sen, men nu måste jag ta en dusch så att vi ska kunna äta lite mat så att vi orkar att gå vidare.

Ulrika letade sig in mot badrummet och jag såg att hon lämnade ett spår av sperma efter sig. Jag kryssade mot kylskåpet för att se till att vi fick någon mat i oss.
Efter en liten middag med vin och levande ljus så kände jag att det var dags att gå vidare.

– Jag har köpt en liten present till dig älskling. Sa jag.
– Nä, vad kul! Vad då?
– En klänning. Öppna paketet i min väska så får du se.

Hon hoppade vigt upp från stolen och skyndade iväg ut till hallen. Hennes reaktion när hon öppnat paketet går knappt att beskriva. Hon stirrade med stora ögon och sa först inte ett ljud utan kände försiktigt på paketets innehåll.

– Vad är det för material? Frågade hon andäktigt.
– Latex
– Det kittlar i fingertopparna när man rör vid det Sa hon förundrat.
– Gillar du den?
– Om den kittlar lika mycket på resten av kroppen kommer jag aldrig att ta av den. Sa hon leende.

Ulrika försvann in i sovrummet och kom tillbaka en minut senare iförd den röda latexklänningen som jag köpt till henne. Den satt som en andra hud och hennes bröstvårtor stod som två pennspetsar. Hon började att kråma sig och jag såg hur hon verkligen njöt av känslan.

– Sätt dig älskling Sa hon och knuffade mig mot en fåtölj.

Hon satte på en skiva och började att dansa för mig. Jag tror att vinet gjorde henne extra varm i kläderna för hon var väldigt röd om kinderna. Hon dansar fram emot mig och trycker sina bröst mot mitt ansikte och jag känner hur de gnider mot gummit. Min kuk är som ett spett i mina byxor så jag knäpper upp gylfen.

– Nej du! Det där är min egendom! Sitt still bara. Utbrister Ulrika.

Jag lyder henne och njuter av föreställningen istället. Ulrika smeker sig utanpå klänningen och vänder sin otroligt sexiga bak mot mig istället. Klänningen är så pass kort att jag kan ana hennes fitta när hon böjer sig som djupast fram. Hon börjar smeka sin fitta med mig som närsynt åskådare. Lukten och synen av gummi och fitta på 15 centimeters avstånd gör mig vrålkåt. Jag kan se hur Ulrikas safter rinner utmed insidan av hennes lår. Hon bearbetar sin fitta länge och väl och jag känner mig nästan lite utanför. Efter ett tag vänder Ulrika sig leende mot mig.

– Nu får du vara med igen.

Vi sliter av mina kläder och jag sitter naken med min kuk ståendes rakt upp som en staty. Då försvinner Ulrika iväg in i sovrummet. När hon kommer tillbaka ser jag att hon har något bakom ryggen.

– Blunda Kommenderar hon.

Jag blundar och känner hur hon hugger tag i mina handleder och utan att protestera så låter jag henne binda mina händer vid armstöden på fåtöljen.

– Nu är du min sexleksak och jag använder den som jag vill, är det uppfattat? Säger hon med myndig stämma.

Jag nickar och tycker det är helt okej. Ulrika vänder ryggen mot mig och hon återupptar smekandet av sin fitta. Hon kasar upp klänningen något och jag kan se hur hennes fingrar åker fram och tillbaka i hennes springa. Därefter backar hon några steg och sätter sig gränsle över min kuk, fortfarande med ryggen emot mig. Hon lägger kuken tillrätta mellan sina ben och utan att stoppa in den så börjar hon att gnida sig fram och tillbaka. Ett klafsande ljud hörs och Ulrika stönar mer och mer.

– Smek mina bröst!

Den uppmaningen är jag inte sen att följa och jag greppar ivrigt de gummiklädda kullarna. Ulrika stönar och pustar som en tyngdlyftare. Äntligen förbarmar hon sig och för med ett stadigt grepp in min kuk i hennes genomvåta fitta.

– Låt mig komma först. Ber Ulrika mellan sina stön attacker.
– Självklart, damerna först. Skrattar jag.

Ulrika lyfter rumpan och kuken far ut med ett smackande ljud. Hon vänder sig om och sätter sig med brösten mot mitt ansikte. Snart är kuken på sin rätta plats igen och Ulrika fortsätter den vilda ritten. Jag suger tag i hennes välformade bröst med min mun och försöker så gott jag kan, trots att mina händer är bundna. Ulrikas läten signalerar att hennes orgasm är nära förestående och jag känner hur hon tar ett stadigt tag om mitt huvud. När det går för henne trycker hon mitt huvud så våldsamt mot sina bröst att jag håller på att kvävas. Hon kniper om min kuk och jag har fullt sjå med att hålla min orgasm tillbaka. Till slut släpper hon greppet och vänder sig leende mot mig.

– Den visste vad den satt, nu vill jag ha sperma.
– Du ska inte behöva vänta länge. Svarade jag andfådd.

Hon lossar repen och leder mig mot köksbordet. Hon kasar upp klänningen så att magen och brösten blottas och lägger sig på rygg på köksbordet.

– Runka och spruta över mina bröst.
– Vill du inte hjälpa till? Frågar jag försiktigt.
– Nix, jag vill att du gör det själv.

Jag greppar vant min kuk och börjar att dra handen fram och tillbaka. Ulrika smeker sig själv lite grand på brösten och jag blir upphetsad av tanken att få spruta över hennes bröst. Den välbekanta ilningen kommer och jag vet att det kommer inte att bli en liten sats den här gången heller. Pungen drar ihop sig och jag känner hur sperman rusar upp genom urinröret.

Som genom ett töcken ser jag hur den vita vätskan landar på hennes högra bröst med ett klatschande ljud. Stråle två är ännu starkare och far iväg upp mot hennes haka och lägger sig som en lång sträng från naveln upp till näsan. Sperman fortsätter att pumpa ut och jag njuter av synen jag har framför mig. Ulrika ligger med telefonkatalogen under huvudet och följer nyfiket hur hennes kropp blir mer och mer vit av sperma. När jag känner att det slutligen börjar att avta så ser jag med stolthet att jag producerat ett rejält lass med vit klibbig sperma denna gången också. Ulrika har sperma på sin vältrimmade buske, i en stor pöl i naveln, över hela magen, mellan brösten, över båda bröstårtorna och en bit upp mot halsen. Jag är lite imponerad över mig själv och kan bara inse att latex är kanon för att bli ordentligt kåt. Ulrika lyfter på rumpan lite grand och säger:

– Dra nu ner klänningen åt mig.
– Ehhh, dra ned den? Frågade jag dumt.
– Ja, tror du inte att den tål att bli blöt eller? Sade hon skrattande.

Jag lirkade ner klänningen och jag kände hur den gled ner över hennes bröst och mage utan några som helst bekymmer. Ulrika blundade och jag såg att hon njöt av känslan så jag kunde inte låta bli att böja mig ner för att slicka hennes blottade fitta. Ulrika ryckte till och pressade sitt underliv mot mitt ansikte. Jag lät tungan spela och inom loppet av några minuter hade jag fått Ulrika att komma tre eller fyra gånger. Mitt ansikte var alldeles genomblött och med doften av färsk fitta kände jag hur min kuk vaknade till liv igen.

– Vill du ha den sista slatten också? Frågade jag Ulrika.
– Självklart, man lämnar väl inte något i onödan. Förresten så saknar jag smörjmedel på ryggen. Var hennes illmariga svar.

Hon reste sig upp och ställde sig mot diskbänken och putade med rumpan.

– Du vet kanske vad jag är ute efter?

Jag hade en bra gissning och hasade upp hennes klänning över de vältränade skinkorna. Hennes fitta var varm och fuktig så det var definitivt inga problem att trycka in kuken i en enda stöt. Ulrika kved till och pressade sig emot mig. Efter bara några få minuters häftigt knullande signalerade pungen att det var dags igen. Jag lägger kuken mellan Ulrikas skinkor och smeker mig med hjälp av hennes klänning. När orgasmen kommer lyfter jag upp klänningen så gott det går och låter strålarna leta sig in under klänningen. Ulrika svankar så mycket hon kan så att det blir nerförsbacke och sperman glider långsamt iväg längs ryggraden. Jag avslutar det hela med att torka av kuken genom att lägger den mellan hennes skinkor och dra den långsamt nedåt.

Ulrika drar ner klänningen och vänder sig mot mig och ger mig en rejäl kram. Att känna hur hennes kropp liksom flyter runt innanför gummit är en enorm känsla och jag vet att vi inte kommer att sova mycket inatt.

Föregående Inlägg

Lilla Frida på julbord

Nästa Inlägg

Otrogen med XXL kuk